maanantai 6. lokakuuta 2014

Welcome - Tervetuloa

Hei kaikille ja tervetuloa kennel Aquacrestin uusille "sivuille"!

Koska sivujeni päivitys ontuu aina tasaisin väliajoin - päädyin loppujen lopuksi blogiratkaisuun. Tänne on helppo tulla kirjoittamaan kuulumisia nopeastikin ja tärkeimmät uutiset löytää tästedes täältä.

Kesä on mennyt nopeasti ohi. Kaikkien odottama Maailmanvoittaja 2014 järjestettiin elokuun puolessa välissä Helsingissä ja Aquacrest oli hienosti siellä(kin) edustettuna. Pila (Ch Aquacrest Kill Bill) voitti upeasti narttujen kovatasoisen valioluokan ja nappasi itselleen vielä vara-CACIBIN ollen samalla parhaiten menestynyt suomalainen narttu. Voiton vei Espanjasta asti matkannut kaunis narttu, joka pokkasi vielä ROPin päivän päätteksi. Veteraaniuroksissa tuli hienosti toiseksi Pablo, joka on meidän tämän hetkisten pentujemme isä. Kiitos Anne ja Noora!

Riian kauan odotetut pennut syntyivät 29.9.2014. Pentueessa on 2 urosta ja 3 narttua.

© Elina Salo
Katariina kävi syyskuun lopussa Virossa näyttelyreissulla kera Pilan. Ja millä tuloksilla! Lauantaina 27.9.2014 Branislav Rajicin tuomaroidessa Pila (Ch Aquacrest Kill Bill) voitti ensin rodun ja valmistui Eestin Muotovalioksi. Myöhemmin ryhmissä rotutuomari laittoi Pilan vielä voittamaan RYP-1! BIS-kehässä Petru Munteanin tuomaroidessa Pila päätyi koko näyttelyn kolmanneksi kauneimmaksi koiraksi eli BIS-3! Harvinaista herkkua perrolle...

Pila © Kamile Samaletdin

Hienosti on mennyt myös aksakenttien puolella. Elisa Laine ja Kiki eli Aquacrest Independent Woman saavuttivat ensimmäisen agilitysertinsä 28.9.2014.Tuhannet onnittelut!

Myös terveystuloksia on kesän aikana sadellut. Niistä viimeisimpänä mainittakoon Pila, joka kävi silmätarkastuksessa 4.10. Sari Jalomäellä - ja silmät olivat täysin priimat. Nyt siis vain sulhaskandidaatteja etsiskelemään - sillä Pilalle on suunnitelmissa pennut keväällä 2015. Stay tuned.

Tässäpä viimeaikaisia kuulumisia.. toivottavasti niitä tulisi nyt vähän useammin kuin vanhoille sivuille. Yritämme myös saada tulevaisuudessa yläpalkkiin listattua hieman kasvatteja yms. infoa, mutta kaikki ajallaan...

terkuin, Päivi

Welcome to our new "homepages". Due to extremely lazy webmaster - I had to open a blog. Hopefully you will come back for updates!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti