maanantai 26. tammikuuta 2015

Uutisia näyttelyrintamalta

Viime päivityksen jälkeen on muutama näyttelykäynti tullut suoritettua, niin kotimaassa kuin Virossakin. Elina ja Riia matkustivat 17.1. Ilomantsiin ryhmänäyttelyyn Irina Poletaevan arvosteltaviksi. N-pentueen emä Riia voitti valioluokan ensin erinomaisella ja sen jälkeen sijoittui paras narttu kisassa toiseksi! Ei ollenkaan huonompi paluu mammalomalta.

Turun näyttely oli ensimmäinen, missä kotonamme asuva "Lillan" (Alpheratz Queen Elisabeth) pääsi debytoimaan kaniinimäyräkoirakehissä. Eikä mennyt yhtään huonosti. Lillan voitti rodun kera SERTin ja CACIBin! Tuomarina Istvan Csik, Saksa.


Noora reissasi Domen (FiJW-14 HeJW-14 Aquacrest Magic Mike) kanssa viime viikonloppuna Viron Narvaan, jossa pienellä miehellä meni taas aivan upeasti. Lauantaina Ann-Christin Johanssonin tuomaroidessa Dome oli päivän ainut perro, joka sai erinomaisen kera SA:n. Näin ollen Domesta tuli myös Viron juniorimuotovalio, sillä joulukuisella Liettuan reissulla Domppa tuli jo kyseisen maan juniorimuotovalioksi! Ryhmäkilpailuissa Dome ylsi toiselle sijalle, eli oli RYP-2! Not bad 10 kk ikäiseltä jässikältä.

Winning BIG-3 at Estonia
Sunnuntaina slovenialainen Vladimir Piskay tuomaroi perrot ja Domppa voitti taas rodun ja oli myös rotunsa paras juniori. Ryhmäkilpailuissa tyyppi sijoittui ensin ryhmänsä kolmanneksi (tuomari Wim Wellens) ja vielä Best In Show Juniorissa se oli KOLMAS! Upeeta! Harvoin perro sijoittuu ryhmissä, ja tämä tuntuu vielä erityisen nannalta ottaen huomioon, että Dome on ollut ryhmäkilpailuissa kolmesti. Kerran se on voittanut, kerran ollut toinen ja kerran kolmas.

Dome
© Noora Haapanen
// Some shownews since the last update. Dome is continuing his winning-strike. Last weekend Noora traveled to Estonianwith him. There were 2 shows and he gained 2 x BOB, 2 x jBOB, 1 x jCAC -> new EE JCH! and BIG-2, BIG-3 and BEST IN SHOW 3 junior. And he is just 10 months old.. He has been shown 3 times in the group finals and he has been placed 3 times. Not bad.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti